Blogrollen – de naaisterren

Naast mijn favoriete vertelmadammen heb ik een hele reeks naaisterren die ik volg. Ik herinner me dat het allemaal begon met een internet-zoektocht rond draagdoeken, waardoor ik al snel bij de oppergodin van alle naaisterren terecht kwam. Helemaal onder de indruk van wat ik daar allemaal zag aan creaties ging ik op zoek naar meer. En of er meer was … Er ging letterlijk een nieuwe wereld voor me open. Dit wou/wil ik ook ooit kunnen! De eerste stap in de goede richting is gezet. Mijn eerste jaar naailes zit er bijna op en het begint aardig te lukken. En dan hoop ik hier op termijn ook te kunnen pronken met kleedjes, broekskes, pyramidetasjes, rugzakjes, strandtassen, reversible bags, en ander moois

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: