Ontdekking

We zijn net terug van twee weekjes Toscane/Umbrië. Ik en mijn drie mannen. Een kort verslagje van onze heerlijke tijd daar volgt nog, maar nu alvast even mijn ontdekking met jullie delen. Het is ondertussen een jaarlijkse traditie om een aantal cd’s in de lader van de auto te ploffen als we op reis vertrekken. Exemplaren uit eigen collectie die nog niet beluisterd zijn, opgegaan zijn in de stapel. Zo ontdek ik elk jaar opnieuw een pareltje. Een liedje waar dan gelijk ook alle vakantieherinneringen aan blijven vastkleven. Ik deed zo’n schone ontdekking dit jaar …

3 gedachten over “Ontdekking

  1. Pingback: Dag 11: Broers « Ineken

  2. Pingback: ♥ de Admiraal | Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: