Hipstamatic Tuscany

Omdat het reisverslag nog even op zich laat wachten:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Allemaal fotookes genomen met mijn dierbare Iphone. Wie mij in het echte leven kent, valt nu steil achterover om de woorden dierbaar en een gsm-ding samen in een door mij geschreven zin te zien staan. Ik vind een gsm veelal een onding, heb er mij pas twee jaar later dan de meeste van mijn vrienden eentje aangeschaft en sta bekend om mijn selectieve gsm-doofheid. Ik vind het geen fijn fenomeen om altijd bereikbaar te zijn, mijn omgeving weet ondertussen dat ik het ding regelmatig straal negeer.

Mijn allereerste nokiabak deed lang dienst, maar werd vervangen toen superman in mijn leven kwam. Die bleef namelijk maar mooie berichten sturen en aangezien ik wissen om nieuwe berichten te kunnen ontvangen niet over mijn hart kreeg (die nokiabak kon amper 20 berichten opslaan), kocht ik een kleiner nokiabakske met meer geheugencapaciteit.

Begin dit jaar werd een nieuwe job vergezeld door een Iphone. In eerste instantie vond ik hem niet bijster handig. Werken met een aanraakscherm, het vergt in mijn geval wat tijd. Om mijn allereerste oproep te beantwoorden, heb ik toch een aantal aanraakpogingen moeten ondernemen 🙂

Onze band is pas beginnen groeien toen ik de foto-apps ontdekte, onder andere via haar. Ik ben grote fan van Hipstamatic, en in mindere mate van Instagram (zelfde effect als Hipstamatic, maar niet zo gebruiksvriendelijk). Ze vullen samen perfect de gaten in mijn foto-archief die ontstaan door mijn gebrek aan goesting om mijn nochtans geliefde fototoestel overal mee naartoe te sleuren.

2 gedachten over “Hipstamatic Tuscany

  1. Ik haat mijn gsm, en die ervoor ook en die daarvoor ook. Altijd simpele modelletjes, maar ik kom er dikwijls mee in ruzie (lees: ik ben echt een nitwit als het op gadgets aankomt, ik heb zelfs nog nooit een mp3 gehad). Maar zo’n iphone… daar twijfel ik nu al een hele tijd over. Een aanrader dus?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: