Op straat

Ik ben uit mijn wekelijkse drie uurtjes weg gekieperd begot, sta met mijn zelfgemaakte tas op straat. Het was nochtans een fijne start, maar er zijn blijkbaar een paar beginnelingen die hun inschrijving hebben ingetrokken. Na wat verschuiven en puzzelen om een groep samen te stellen die groot genoeg is, pas ik er blijkbaar qua niveau niet meer bij.

En dus sta ik op straat.

Ze hebben mij wel, nadat ik verontwaardigd gereageerd had, een plaatsje versierd in Gent.

Maar ik voel me gedumpt. Zeker sinds ik weet dat één van de andere beginnelingen wel mag blijven.

En nu stop ik met zagen en klagen. Volgende week een verse naaistart!

2 gedachten over “Op straat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: