Samen

Eens getrouwd verliest een mens de datum dat het allemaal begon uit het oog, ook al is die minstens even bijzonder. Dit jaar hebben we er aan gedacht. Zo ergens rond 3u ’s nachts viel het me plots te binnen, toen één van onze kleine mannen onze nachtrust onderbrak.

Soit, we zijn dus 7 jaar samen vandaag. Je ziet mijn held hier in het mini, maar hij is echt mega. Mijn rust, mijn alles-komt-goed, mijn dagelijkse portie geluk.

Kziehemzograag!

Mega

8 gedachten over “Samen

  1. Pingback: Alleen op de tandem « Ineken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: