Stap terug

De volgende keer dat ik op voorhand weet dat wat ik doe gewoonweg lomp is, moet ik me het voorval met de afstandsbedieningen herinneren om alsnog op mijn stappen terug te komen.

Ik wist dat het geen goed idee was om de drie afstandsbedieningen op onze houtkachel buiten het bereik van de kindjes te leggen, wetende dat die kachel nog een avondshift voor de boeg had. Dit is het resultaat. En dan heeft u het kersverse kunststof-detail op onze kachel nog niet gezien.

Sinds vrijdag lopen we niet alleen wat achter, maar zetten we dus ook een serieuze stap terug. Ik krijg er zelfs heuse jaren 80 flashbacks van, waarin kleine zus en ik elk om beurt als een soort van afstandsbediening alle kanalen lieten voorbij flitsen door te draaien aan de knop vlak naast het televisiescherm, wachtend op de verlossende “ja, laat maar staan” van mama of papa. Waren alleen mijn ouders zo inventief met hun kinders, of was dat een algemeen fenomeen in die tijd?

10 gedachten over “Stap terug

 1. Oh, hahahahahahahaha… *grijns, proest, …*
  Oh, sorry Ineken, mr tis echt grappig.
  Al klinkt het als iets wat ik zelf ook zou doen, los ter bescherming van de kinders dan, gewoon uit lompigheid.

  Like

 2. Ah bah, dat moet inderdaad gestonken hebben. En ok, die afstandsbedieningen, da’s erg, maar die kunnen vervangen worden.
  Ik zou harder vloeken over die plek op de houtkachel denk ik 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: