Lara

Vrijdag vertrokken we te laat en zorgde een deksels vroege kerstmarkt voor een parkeersoep in de buurt van de Dansaertstraat. We waren nog net op tijd om dit te zien en ik had snel door dat we iets gemist hebben. Ik had nog gelijk ook. Lijkt me een tof meiske, die Lara. Ontwapenende uitstraling op een podium. En een fantastische stem natuurlijk.

2 gedachten over “Lara

  1. Dag Ineken,
    proficiat je bent de winnaar van mijn weggever! geef je adres maar door…ik ga je blog volgen, ik las hier en daar iets over t moederschap, iets waar ik nog niet aan ben, maar wel dagelijks mee bezig ben door mijn werk…2 zonen, moet tof zijn! nog veel geluk verder!, groetjes, Tiene

    Like

    • @ Tiene: Super Tiene! Leuk dat iemand die ik al lang volg, mij nu ook volgt! En 2 zonen, dat is fantastisch. Druk wel, maar heel wijs (zoals ze hier in het Gentse zeggen).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: