And 1 point goes to “Ineken”

Ik ben niet genomineerd als finalist. Alsof dat nieuws is.

Toch kreeg ik één stem. Hij vertelde het terloops. Terwijl ik reed en hij naast me zat in de passagierszetel. Dat hij mijn blog genomineerd had voor één of andere prijs. Of toch geprobeerd had om voor mij te stemmen. Het ging waarschijnlijk zoals met zijn reacties hier op de blog. Proberen reageren, denken dat het niet lukt, terwijl er vervolgens drie reacties staan te wachten om goedgekeurd te worden.

Ik voelde me in elk geval een winnaar in de categorie “ouderlijke trots”.

Merci voor je stem, papa.

14 gedachten over “And 1 point goes to “Ineken”

  1. ’t Is zo ne lieve, ons papa! En ons mama ook natuurlijk!
    Dat ik dat nu volledig gemist heb zeg, je had van mij zeker 100000 stemmen gekregen… Ik ben nog steeds je allergrootste fan, en niet alleen van je blog… xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: